JAPADOG 1szt.
Zazjatyzowane hot-dogi w klasycznej bułce pszennej.
Bułeczki BAO 2szt.
Autorskie bułeczki gotowane na parze z dodatkami.
Azjatyckie Fish&Chips
Makaron UDON
Łosoś Teriyaki
Okami Bowl
Miska aromatycznych dodatków podawanych na ciepłym ryżu.
PAD THAI
Korean Fried Chicken
Marynowany kurczak w panierce bez kości, smażony w głębokim oleju. Glazura w trzech smakach, podawany z ryżem.
K-Fries (doładowane koreańskie frytki)
Pierożki Gyoza 6szt.
Zupy
Przystawki
Hosomaki 6szt
Rolki sushi jednoskładnikowe.
Nigiri 2szt
Futomaki 6szt
Uramaki 5szt
California maki 8szt
Rolki z pieca 5szt
Tempura rolls 6szt
Specjały Szefa
Propozycje sushi (NOWOŚĆ)
-
4. Propozycja - ZAPIECZONY 25szt.
Futomaki pieczony łosoś (pieczony łosoś, serek, kampyo, ogórek, sałata, prażone migdały, sos słodki)
Futomaki krewetka w tempurze (krewetki królewskie w tempurze, majonez, ogórek, por, sałata, sos kobe, szczypiorek)
Uramaki pieczona ryba maślana (pieczona ryba maślana, liczi, serek, ogórek, kampyo, sos orzechowy)
Czerwona czapeczka (krewetki w tempurze, serek, ogórek, por, sałatka z paluszka krabowego, szczypiorek) -
5. Propozycja - RANDKA 31szt.
Futomaki tuńczyk (tuńczyk, awokado, ogórek, sałata, kobe)
Futomaki tatar z łososia (tatar z łososia, sałata)
Uramaki halibut w panko (halibut w panko, serek, mango, ogórek, sałata, majonez, togarashi)
California łosoś (krewetki królewskie w tempurze, majonez japoński, ogórek, por, sałata, łosoś)
Tempura krewetka (krewetki królewskie w tempurze, majonez japoński, ogórek, por, szczypiorek, sos kobe) -
6. Propozycja - TO CO ZAWSZE 37szt.
Futomaki tuńczyk (tuńczyk, awokado, ogórek, sałata, kobe)
Futomaki krewetka w tempurze (krewetki królewskie w tempurze, majonez, ogórek, por, sałata, sos kobe, szczypiorek)
Uramaki pieczona ryba maślana (pieczona ryba maślana, liczi, serek, ogórek, kampyo, sos orzechowy)
Tempura łosoś w migdałach (łosoś, serek, awokado, kampyo, ogórek, sos słodki, migdały)
Tempura węgorz (węgorz, majonez japoński, awokado, ogórek, kampyo, sos słodki)
California opalany halibut (krewetki królewskie w tempurze, serek, ogórek, mango, opalany halibut) -
7. Propozycja - IMPREZOWY 56szt.
Czerwona czapeczka (krewetki w tempurze, serek, ogórek, por, sałatka z paluszka krabowego, szczypiorek)
Małże św. Jakuba (krewetki królewskie w tempurze, majonez japoński, por, tatar z małży św. Jakuba, tobiko, szczypiorek)
Futomaki węgorz w tempurze (węgorz w tempurze, serek, ogórek, kampyo, sałata, sos słodki, prażone migdały)
Futomaki tuńczyk (tuńczyk, awokado, ogórek, sałata, kobe)
Futomaki pieczony łosoś (pieczony łosoś, serek, kampyo, ogórek, sałata, prażone migdały, sos słodki)
Uramaki pieczona ryba maślana (pieczona ryba maślana, liczi, serek, ogórek, kampyo, sos orzechowy)
Futomaki kalmar w panko (kalmary w panko, serek, ogórek, por, sałata, sos kobe, szczypiorek)
Klasyk (krewetki parzone, tatar z łososia)
California mango (halibut w panko, serek, kampyo, mango, sos sweet chili)